Bilförsäljare Nyköping - Bilhandlare med kunden i fokus

Bilstaden är en personlig och pålitlig bilhandlare i Nyköping som alltid har kunden i fokus. Vi är ett familjeföretag som kan bilbranschen utan och innan efter många år i branschen. Vi är en bilhandlare som säljer, byter och köper bilar och andra fordon. I vår fina bilhall har vi ett antal välbehållna och fräscha bilar av olika märken, årsmodeller och prislägen. Gemensamt för alla våra objekt är att dessa är noggrant kontrollerade av mekaniker och såklart besiktade. Du kan enkelt läsa allt om bilarna via Carfax.

För oss är det självklart att lägga alla korten på bordet. Vi skulle själva aldrig köpa en bil som inte är kontrollerad. När du köper bil hos oss så är du garanterad en fräsch och felfri bil. För din trygghets skull får du självfallet även en garanti på din nya bil. Om du vill kan vi hjälpa dig med billån och bilförsäkring.

Vår vision är att förse våra kunder med en passande bil för just deras behov och krav. En bra bilaffär för oss är när kunden lämnar oss med sina nya bil med ett leende på läpparna. Vår mycket trevliga och kunniga säljare guidar dig tryggt och säkert bland våra bilar tills du hittar en bil som passar dina behov.

Kunden i fokus

Alla våra kunder och bilaffärer är unika och kräver 100 % fokus. Våra bilförsäljare är mycket lyhörda och personligt engagerade här på Bilstaden. Vi vet att det är ett stort beslut och en ganska stor affär när man ska köpa bil. Det är något som man inte hastar igenom alltför fort. Det är vår uppgift att se till att du som kund känner dig välkommen, trygg och får all tänkbar information om bilarna som du är intresserad av. Vi brinner för våra kunder och gör allt i vår makt en lyckad bilaffär för kunden. Skulle vi bara se utifrån vårt eget intresse skulle vi inte bli långvariga i branschen.

När du kommer till oss tar vi reda på vad dina behov är för att på detta sätt kunna presentera några passande alternativ för dig. För oss är det viktigt att vi får reda på kundens behov och önskningar på den nya bilen för att kunna erbjuda rätt modell. När vi hittat en passande bil tar vi en provtur så du får en känsla av bilen.

Fullservice

När du har bestämt dig för en bil sköter vi allt som krävs tills bilen är din. Vi har trygga och säkra rutiner för betalning, kvitto, ägarbyte och försäkring. Vi kan även ordna med fördelaktiga billån via Santander. Vår ambition är alltid en effektiv och säker bilaffär genom hela processen för att du som kund ska bli nöjd med hanteringen. Vi är en trevlig bilförsäljare i Nyköping som du kan lita på. Du är varmt välkommen till Bilstaden i Nyköping när du vill köpa en ny bil. Vår trevliga bilhall ligger på Företagsvägen 2B.

Välkommen in och ta en kaffe och prata med våra trevliga bilsäljare och se vad vi kan erbjuda dig.